ontspanning door inspanning

englishdeutschfrancais

er is heel veel te ontdekken en te beleven

U kunt op verschillende manieren sportief bezig zijn in de heuvelachtige omgeving. Er zijn eindeloos veel wandelingen te maken door de bossen, tussen de wijngaarden door langs de vele oude veelal middeleeuwse dorpen. Onderweg kunt u uzelf verwennen door te picknicken op een mooi uitzichtpunt onder de schaduw van een boom.
De Mont Ventoux heeft natuurlijk een enorme aantrekkingskracht op wielrenners maar ook op mountain bikers. De omgeving leent zich uitstekend om vooraf de nodige klimkilometers te maken voor de ultieme poging om de kale berg te beklimmen.

Vanaf onze vakantiewoning is het echter ook mogelijk een redelijk vlak stuk te fietsen langs bijv. de rivier de Ouvèze richting Mollans waar u op een terras lekker kunt nagenieten onder het genot van een verfrissend drankje…
Er zijn in de omgeving nog meer mogelijkheden om lekker sportief bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan rotsklimmen in de Dentellen, kanoën bij Ilse sur la Sorque of op de rivier de Ardeche, acrobranche voor de kinderen in Vaison la Romaine en op de Mont Ventoux, spelen aan en in de rivier de Ouvèze, paardrijden, golfen bij een van de meerdere golfbanen, vissen bij het meer Lac du Patty etc.

Al onze Wikiloc fiets- en wandelroutes

We hebben fiets- en wandelroutes gemaakt voor onze gasten met behulp van Wikiloc. U kunt de app gratis downloaden van de wikiloc.com website en beginnen met het navigeren met uw mobiele apparaat (telefoon, tablet of gespecialiseerd apparaat met ingebouwde gps). U kunt ook offline kaarten downloaden voor navigatie. Er is tenslotte een eenvoudige manier om de tracks naar bepaalde Garmin-apparaten te versturen.

Wanneer u voor de betaalde versie van de app kiest (slechts 5 euro per jaar), verandert uw mobiele telefoon of tablet in een professioneel gps-apparaat. Het zorgt ervoor dat u op een gedetailleerde manier op de goede weg blijft en u ontvangt een geluidsindicatie als u in de verkeerde richting gaat.

Klik op deze link om de Wikiloc pagina te bezoeken waar u onze routes kunt downloaden.

Faciliteiten in de omgeving

  • Bakker in Entrechaux op  1 km afstand
  • Mini supermarkt in Entrechaux
  • 2 Bars en 3 restaurants in Entrechaux
  • Supermarkten in Vaison la Romaine op 6 km
kaart van frankrijk

Wij bevinden ons in het zuiden van Frankrijk op 40 km van Avignon en 120 km van Marseille.
Het is hier heuvelachtig met veel bossen, wijngaarden en olijfgaarden en de Mont Ventoux die overal bovenuit steekt.

van harte welkom

wij 2 in colombia

We ontvangen u graag als gast.

Vriendelijke Provencaalse groeten,
Judith Derksen & Frank Molenaar
1250 Chemin du Seguret
84340 Entrechaux

submenu

 © Mas Tour du Monde 2014-2020 - vakantiewoningen - zwembad - Provence

> privacy: we verzamelen geen gegevens van bezoekers (analytics) op onze website